Kollektioner

Jyllands kollektionen

Jyllands kollektionen er et vedhæng i sølv eller oxyderet sølv som viser omridset af Jylland. Vedhænget kan købes uden markering eller markeres med en by, enten med en prik eller med en diamant.

_mg_9648

Radius Kollektion

Radius kollektionen er karakteriseret ved stilsikre smykker med kant. De tynde kæder skaber et råt look, mens de fine detaljer i guld sikrer et unikt udtryk. Disse detaljer fremhæves især overfor det oxyderede materialevalg. De forskellige ørestikkere købes enkeltvis, således du selv kan mikse smykkerne for at opnå et personligt look.

Mor-barn-vedhaeng

Mor & Barn Kollektion

Mor & Barn Kollektionen er en elegant kollektion, hvor nøgleordet er kærlighed. Smykkerne er designet i bløde former med et hjerte i centrum, som symboliserer kærligheden mellem mor og barn.

halskaede-cubes

Cubes Kollektion

Cubes Kollektionen er smykker designet med kant. Smykkerne er elegante, men udfordrer den traditionelle forestilling om bløde former. Nøgleordet er dog stadigvæk enkelhed, da smykkerne også er beregnet til sammensætning med smykkerne fra de andre kollektioner.

Nextto Kollektionen

Nextto Kollektionen er en tidsløs kollektion, hvor det klassiske samt de rene linjer er i fokus. Det er elegante smykker til dig, der kan lide et enkelt og moderne design.

Ørestikker

O Kollektionen

O Kollektionen er en enkel og unik kollektion – lavet af tynd sølvtråd. Smykkerne er smedet, så de får et rustikt look. Alle smykkerne er formet i hånd, hvilket gør at der ikke er to, der er ens.

Stempelplade i 13mm | Initial af Guldsmed ØInitial Kollektion

Initial Kollektionen er kendetegnet ved elegante og personlige smykker. Du kan både købe vedhæng og ringe, hvor du har mulighed for at stemple smykket med det bogstav, som du ønsker. Derudover indebærer kollektionen pladeørestikker, som er helt simple og klassiske i deres look.

a-kegle-orestik-oxyderet

A Kollektionen

A Kollektionen er til den kvalitetsbevidste kvinde, som ønsker lækkert design og godt håndværk. Smykkerne er kendetegnet ved rene linjer og klassisk design.

armbånd af pinde - B af Guldsmed Ø

B Kollektionen

B Kollektionen er udarbejdet ud fra et pindedesign, som det bærende. Alle smykkerne har pinde som det gennemgående element med rustikke overflader.

2014 Kollektionen

2014 Kollektionen er en rustik serie i sølv og oxyderet både med og uden diamanter. Smykkerne er lavet på en måde, så diamanterne kan isættes på en diskret måde.

Facebook

Besøg vores Facebookside, hvis du altid vil være opdateret omkring de nyeste tiltag hos Guldsmed Ø.

Synes godt om Guldsmed Ø på Facebook

Facebook

Besøg vores Facebookside, hvis du altid vil være opdateret omkring de nyeste tiltag hos Guldsmed Ø.

Synes godt om Guldsmed Ø på Facebook

Instagram

Vi er også på Instagram. Her kan du se de nyeste kollektioner og andre spændende tiltag hos Guldsmed Ø.

Følg Guldsmed Ø på Instagram

Instagram

Vi er også på Instagram. Her kan du se de nyeste kollektioner og andre spændende tiltag hos Guldsmed Ø.

Følg Guldsmed Ø på Instagram

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev, hvor du både kan holde dig opdateret omkring nye kollektioner, tilbud, arrangementer etc.

Tilmeld nyhedsbrev